Sunday, July 12, 2009

BIANCA MISS UNIVERSE

Bianca Elena, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Miss Bianca, în Bahamas Insulele Caraibe.
Bianca Elena Constantin a intrat în cantonamentul care o pregăteşte pentru finala Miss Universe, programată pe 23 august în Insulele Caraibe.
După o pauză de 11 ani, România are din nou
o reprezentată la concursul de frumuseţe Miss Universe, găzduit de exoticele Insule Bahamas, pe 23 august. Bianca Elena, de 20 de ani, câştigătoarea trofeului Miss Universe România, a fost aleasă dintre 23 de candidate şi se pregăteşte acum să dea piept cu alte 79 de frumuseţi, de data aceasta adunate din toate colţurile lumii.
Bianca se află în prezent în Statele Unite, unde va trebui să treacă printr-un proces de transformări (retuşuri de ordin fizic, în special), pentru a se afla cât mai aproape de idealul de frumuseţe promovat în concursurile de acest fel. În acelaşi timp îi este antrenat şi psihicul, pentru a rezista maratonului social la care va fi supusă, în eventualitatea unei victorii.
Întâlniri, interviuri, şedinţe foto, din cauza cărora faţa aproape că i-a rămas încremenită într-un zâmbet „de Miss”, toate acestea au făcut-o pe Bianca să exclame, la un moment dat, că se simte ca un papiţoi, povesteşte amuzat reprezentantul Miss Universe România, Mike Costache, aprobat tacit de frumoasa blondă. Toate aceste activităţi nu vor mai lipsi din programul zilnic, dacă va fi fericita câştigătoare a titlului suprem de frumuseţe.sursa:Evz.

No comments: