Monday, July 6, 2009

ION CRISTOIU, ZIG ZAG

Ion Cristoiu,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Mircea Badea,clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Editorialistul Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că, de la sfârşitul lunii iulie, va renunţa la realizarea emisiunii Zig-Zag, difuzată pe Antena 3, moment în care va înceta şi colaborarea cu Gabriela Vrânceanu Firea, pentru "Ştirea zilei", jurnalistul precizând că este sigur 99% că nu se va întoarce în toamnă la acest post TV.
"Emisiunea «Zig-Zag» şi colaborarea mea cu Gabi Firea va continua până la sfârşitul lunii iulie. Atunci voi pleca în concediu şi la sfârşitul lunii august voi lua o decizie dacă mai revin sau nu (...) 99% nu mă voi întoarce în toamnă", a spus Ion Cristoiu.
Posibila retragere a lui Ion Cristoiu din emisiunea "Zig-Zag", pe care o realizează în fiecare duminică, la postul Antena 3, şi încheierea colaborării la emisiunea Gabrielei Vrânceanu Firea, "Ştirea zilei", reprezintă "o decizie personală".
Intenţia lui Cristoiu de a înceta colaborarea cu televiziunea trustului Intact vine şi în urma unui schimb de replici între jurnalist şi Mircea Badea, moderatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3. sursa:Gandu.

No comments: