Monday, July 13, 2009

Consulul României la Chişinău Ion NUICA inplicat intr-un scandal de sex


Un filmuleţ video, în care diplomatul Ion Nuică a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o basarabeancă, a fost făcut public în această dimineaţă.
Ca urma a acestui scandal, consulul României la Chişinău şi-a dat demisia. Nuica este ministru consilier şi consul al României în Republica Moldova, la Chişinău.
Conform ziarului Curentul, care a dat publicităţii această filmare, filmul a fost realizat cu o cameră ascunsă, iar tânăra pare să facă parte din echipa de lucru a consulatului. Ion Nuică discută cu tânăra şi subiecte care ţin de aspectul profesional, fără a fi însă dezvăluite secrete de siguranţă naţională.
Până în acest moment, Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt MAE, a declarat, pentru Mediafax, că Nuică fusese chemat în ţară încă de săptămâna trecută, fără a avea însă legătură cu acest incident.
Înainte de a fi trimis în misiune diplomatică la Chişinău, Ion Nuică a mai fost consul în Iran şi Israel. Este căsătorit şi are un copil, iar soţia sa lucrează şi ea în cadrul MAE. Conform declaraţiei de avere, depusă în urmă cu o lună Nuica a obţinut, în anul anterior, un venit din salariu de 30.000 de dolari americani.sursa:Evz si antena 3.

No comments: